Philips Avent Gece Görüşlü Full Hd Bebek Monitörü SCD921/26

15 209,99 TRY
Brand
Avent

Quantity Selection

Customer Service Guarantee
  • 14 days free return right
  • Secure payment, secure shopping
  • Original product warranty

Philips Avent Gece Görüşlü Full Hd Bebek Monitörü SCD921/26

Bebeğinizle her zaman bağlantıda kalmanızı sağlar
Güvenli Bağlantı Sistemimiz, bebek ünitesi ile ebeveyn ünitesi ve uygulama arasında çok sayıda şifreli bağlantı kullanır. Son derece güçlü ve özel bir bağlantı sağlar.


Gece görüşü ve dijital zoom özellikli Full HD kamera
Philips Avent Baby Monitor+ uygulamasıyla bebeğinizi hem evdeyken hem de dışarıdan görüntüleyip dinleyin. Wi-Fi veya mobil internet kullanarak bebeğinizi her yerden izleyebilir ve sakinleştirebilirsiniz.

Her kıpırtıyı görün, her kıkırdamayı duyun
Gece görüşü ve dijital zoom özellikli Full HD kameraya sahip bebek ünitesi, bebeğinizin odasından gece gündüz net görüntüler sunar.

Evde 400 metreye varan menzil, ev dışında sınırsız menzil
Evinizin etrafında 400 metreye kadar menzil* sunan ebeveyn ünitesiyle güvenle bağlantıda kalın. Mobil internet veya Wi-Fi kullanan Baby Monitor+ uygulaması sayesinde ise diğer her yerde sınırsız menzilden faydalanın.

Ebeveyn ünitesi ile 12 saate kadar kablosuz izleme
Şarj edilebilir ebeveyn ünitesi 12 saate kadar pil ömrüne** ve 4,3 inç renkli ekrana sahiptir. Böylece bebeğinizi, cihazı prize takmanız gerekmeden gün boyunca ve akşama kadar kolayca izleyebilirsiniz.
 

Her gün gece gündüz kullanıma hazır
Monitörün önceden bağlı ebeveyn ünitesi ve bebek ünitesi sayesinde cihazı kutusundan çıkarır çıkarmaz bebeğinizi izlemeye başlayın. Wi-Fi'ı kolayca ayarlayın ve cihazı istediğiniz zaman Baby Monitor+ uygulaması ile eşleştirin.

Bebeğinizin odası her zaman doğru ısıda kalsın, asla çok sıcak ya da soğuk olmasın

Yüksek ve düşük sıcaklık uyarıları bulunan entegre oda termometresiyle bebeğiniz için keyifli bir ortam sağlayın. Mükemmel bir dinlenme için doğru rahatlık düzeyi.

Sakinleştirici ortam ışığı ile huzurlu uykular
Bebek ünitesine entegre ortam gece ışığıyla bebeğinizin odasına rahatlatıcı bir ışıltı katın. Ebeveyn ünitesini ve Baby Monitor+ uygulamasını kullanarak ışığı açıp kapatın veya yoğunluğunu ayarlayın.

Sakinleştiren ve yatıştıran sesler
Kuş sesleri ve gece doğa seslerinden Rock-a-Bye Baby gibi ninnilere kadar 15 rahatlatıcı parça arasından seçim yapın. İsterseniz daha sonra çalmak için kendi kaydınızı yapın. Ne de olsa bir ebeveynin sesinin yerini başka hiçbir şey tutamaz.

Aynı anda bebeğinizi dinleyin ve onunla konuşun
Geleneksel telsizlere son! Bebek monitörümüz, yalnızca gerçek konuşma özelliğini kullanır. Böylece tek bir düğmeye basarak kesintisiz olarak bebeğinizle birbirinizin sesini duyabilir, bebeğinizi rahatlatabilir ve kıkırdamasını dinleyebilirsiniz.

 

15 209,99 TRY